Pladebearbejdning

Laserskæring:

Ved laserskæring af plader benytter vi både laser og plasma teknologi til at skære i sort stål, rustfrit stål og aluminium op til 30 mm. pladetykkelse med skære bord op til 6000×2000 mm. 

Fiberlaseren har stor præcision og er hurtigere end de traditionelle laserskærer og egner sig både til store og små ordre samt større seriearbejde. Vi modtager helst dxf eller dwg filer til at skære efter, men har du andre filformater, er vi naturligvis også behjælpelige med brugen af disse.

 

 

Bukning:

Med vores CNC styrede kantpresser af mærket Darley og Ermaksan med 7 akser og bukkelængde op til 4 meterBukning af plader, kan vi nemt og hurtigt bukke avancerede pladeemner i én opstilling. 

Derudover har vi taget konsekvensen af det stigende krav til tolerancer, bukke radius og udseende, og investeret i det nyeste bukkeværktøj på markedet. Det nye værktøj efterlader en flot udvendig bukke radius uden mærker og giver os mulighed for at bukke korte kanter i tykke materialer! 

Vi hjælper dig naturligvis med at finde bukketillæg, k-faktor og den rette materialekvalitet, så vi sikrer, at emnerne kan overholde tolerancekravene til den givne opgave.

Vi kan tilbyde korte leveringstider pga. vores medarbejderes mange års erfaring med hensyn til omstilling, nytænkning og kvalitets bevidsthed.  

 

Afgratning:

Afgrater

Den stigende efterspørgsel på kvaliteten af overflader, kanter og generel finish har gjort, at vi både har afgrater og vibrationsafgrater, der egner sig til alle slags materialer. Denne efterbearbejdning er perfekt at arbejde videre med, hvad enten emnerne skal bearbejdes yderligere eller de skal til overfladebehandling.

 

 

 

Læs også om: Spåntagning, smedearbejde og montage.