Laserskæring og bukning af plader hos Randers Maskinfabrik

Laserskæring:

Ved laserskæring af plader benytter vi både laser og plasma teknologi til at skære i sort stål, rustfrit stål og aluminium op til 30 mm-pladetykkelse med skærebord op til 6000×2000 mm. 

Fiberlaseren har stor præcision og er hurtigere end de traditionelle laserskærer. Den egner sig både til store og små ordre samt større seriearbejde.

Fiberlaserskæring med 10 kW Ermaksan G Force Fibermak Momentum Gen-5 i plader op til 1500×3000 mm.

Pladetykkelser

  • Op til 25 mm i sort stål
  • Op til 25 mm i rustfrit stål
  • Op til 20 mm i aluminium 
  • Op til 5 mm i kobber 
  • Op til 5 mm i messing

Vi modtager helst dxf- eller dwg-filer til at skære efter, men har du andre filformater, finder vi også ud af det.

Laserskæring

Bukning:

Med vores CNC styrede kantpresser af mærket Darley og Ermaksan med 7 akser og bukkelængde op til 4 meter, kan vi nemt og hurtigt bukke avancerede pladeemner i én opstilling. 

Derudover har vi taget konsekvensen af det stigende krav til tolerancer, bukke radius og udseende, og investeret i det nyeste bukkeværktøj på markedet. Det nye værktøj efterlader en flot udvendig bukke radius uden mærker og giver os mulighed for at bukke korte kanter i tykke materialer! 

Vi hjælper dig naturligvis med at finde bukketillæg, k-faktor og den rette materialekvalitet, så vi sikrer, at emnerne kan overholde tolerancekravene til den givne opgave.

Vi kan tilbyde korte leveringstider pga. vores medarbejderes mange års erfaring med hensyn til omstilling, nytænkning og kvalitets bevidsthed. 

Laserskæring

Afgratning:

Den stigende efterspørgsel på kvaliteten af overflader, kanter og generel finish har gjort, at vi både har afgrater og vibrationsafgrater, der egner sig til alle slags materialer. Denne efterbearbejdning er perfekt at arbejde videre med, hvad enten emnerne skal bearbejdes yderligere eller de skal til overfladebehandling.

Afgrater


Læs også om: Spåntagning, smedearbejde og montage.

Vi udfører opgaver indenfor maskinarbejde, smedearbejde, skæring og montage...

Kontakt os